RAT Brasov reduce numarul de autobuze in vacanta de iarna

RAT Brasov reduce numarul de autobuze in vacanta de iarna

0 55

Elevii au intrat mai devreme in vacanta de Craciun, asa ca si programul de functionare al RAT Brasov s-a modificat mai repede.
Conform unui comunicat de presa postat pe site-ul RAT Brasov, programul de functionare al mijloacelor de transport in comun va fi redus, dar numai in zilele din perioada Craciunului si Anului Nou.
Conducerea RAT Brasov a decis reducerea numarului de masini pentru transportul public, deoarece si numarul de calatori va scadea drastic in aceasta perioada.
Directorul general al RAT Brasov, Augustin Pulpea, spune ca fluxul de calatori in aceasta perioada nu mai este atat de mare si ca se va reintra in normal dupa ce elevii se vor intoarce la scoala, in luna ianuarie a anului viitor.
Incepand de ieri, 14 decembrie 2009, mijloacele Regiei Autonome de Transport (RAT) Brasov vor circula tot in intervalul 5.30 – 23.30, in zilele lucratoare, si 6.30 – 22.30, dar vor avea frecventa mai redusa, insa diferita de cea din zilele de week-end si de sarbatori legale.
Practic, se modifica programul urmatoarelor linii: 1, 5, 6, 8, 16, 17, 22, 23, 23B, 31, 32, 36, 46, 50, 51 si 52, noile orare fiind afisate deja in statii. De asemenea, in perioada vacantei scolare nu se mai executa cursele pe traseul liniei 47.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.