Raspunde cineva acuzatiilor?

Raspunde cineva acuzatiilor?

0 172

Liderul PNL, Crin Antonescu, a solicitat, marti, presedintelui Traian Basescu explicatii clare in legatura cu acuzatiile aduse de Sorin Rosca Stanescu.
„In calitate de presedinte al PNL ii cer presedintelui Traian Basescu sa dispuna toate masurile necesare. Sa faca toate demersurile necesare, prin intermediul institutiilor statului pe care le coordoneaza, pentru a da un raspuns clar si urgent tuturor acuzatiilor care i se aduc in materialul publicat de Sorin Rosca Stanescu”, a spus Antonescu.
Liderul PNL sustine ca pozitia Romaniei ca membru NATO si UE risca prejudicii de imagine fara precedent: „Risca imaginea unei tari in care institutiile statului nu-si fac datoria sau in care, mai rau, conform afirmatiilor jurnalistului, sunt complice la actiuni ilegale la operatiuni condamnate de legislatia interna si internationala”.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a scris luni, pe blogul personal, ca fratele presedintelui Romaniei ar fi participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil.
„Este inacceptabil ca batalia politica sa se poarte cu mijloace precum intoxicarea, minciuna sau speculatiile fara legatura cu realitatea. Atacurile la adresa presedintelui Romaniei vor continua”, se arata intr-o precizare a purtatorului de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.