Raspopitul Gadea nu e dus pe la Iglesias

Raspopitul Gadea nu e dus pe la Iglesias

0 559

Junele Iglesias a repetat cu inocenta, fara sa realizeze ca a fost tras in laturile anteniste. Daca CNA-ul n-ar fi o adunatura de trepadusi inutili si otiosi, ar sanctiona la sange mitocania comisa de Gadea, care a patat imaginea unui artist fara nicio vina ca la noi pana si emisiunile cu damf de cultura si entertainment sunt politizate la maximum.

Din latrina de la Antene s-a mai scurs un produs marca Gadea, catre toti idiotii care se uita la televiziunea Varanului ca la amvonul Bisericii Dreptatii in Romanika. Balacaretii in scarnaviile preparate in studiourile Antenei sunt de doua feluri: aia platiti se sa scalde in dejectii si invitatii improscati fara vina lor de materiile mestecate de realizatori.

Daca alde Gadea, Badea, Ursu, Ciuvica si fartatii fac baia asta zilnica pentru ca asa le cere fisa postului, unii, putini la numar, dintre cei care se perinda pe-acolo ar trebui sa ceara daune groase pentru ca au intrat in contact cu focarele astea de infectie, minciuna si contorsionare pana la rupere a realitatii.

Ultimul de care imi amintesc este Crin Antonescu, invitat de caterisitul Gadea sa dea socoteala pentru afrontul de a se fi retras din concubinajul imund cu Victor Ponta. Papagalul isteric de Gadea a tipat ca o boarfa batuta de proxenet, intr-un screamat jalnic de a conduce discutiile cu un invitat care il domina la toate capitolele.

Mult mai inteligent si mai dibaci in exprimari, Antonescu a fost cu zece clase pentru lacheul Varanului, dar simpla prezenta in compania Gadelui l-a contaminat si pe el de zemurile plimbate prin gura de slugile lui Voiculescu.

Ultima victima a slugoiului Gadea a fost, saptamana trecuta, fiul lui Julio Iglesias. Juniorul marelui star latino a fost invitat in studio pentru a vorbi despre concertele pe care cei doi le vor sustine la Cluj si in Bucuresti. La sfarsit, Gadele a desertat drojdia pe care s-a scremut timp de o emisiune intreaga sa o tina in el.

Vesnica obsesie Basescu a dat pe-afara chiar la final, cand popetele l-a pus pe Iglesias jr., sub pretextul ca-l invata cateva cuvinte in limba romana, sa repete sloganul din care Antenele au facut scopul existentei „Jos Basescu!”

Normal ca Gadea a postat imediat pe Facebook scuza ca a facut doar uz de folclorul urban la moda. Doar ca folclorul asta a fost suburban si numai in creierii antenistilor sloganurile antibasiste mai sunt la moda.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.