Rareș Bogdan făcut praf de Sorina Matei: „Prostalău, grobian, ticălos, curvă!”

Rareș Bogdan făcut praf de Sorina Matei: „Prostalău, grobian, ticălos, curvă!”

0 418

Jurnalista face o pauză de investigații și postează un montaj – bazat de un discurs fulminant al lui Rareș Bogdan – ținut de realizatorul TV în propria emisiune.
Cunoscuta jurnalistă de investigații Sorina Matei l-a luat în vizor pe Rareș Bogdan, pe care l-a desființat, pur și simplu, printr-o serie de anchete cu privire la afacerile vedetei liberale cu statul.
Menționăm că, până la ora actuală, proaspătul europarlamentar nu a avut vreo replică pertinentă la ceea ce Matei a scris despre el.

Montajul se intitulează: „Cum a ajuns Rareș Bogdan să fie politician de top”, iar comentariul Sorinei Matei este : „Ştia el ce ştie, cunoştea marfa”.

Rareș Bogdan

Iată textul, dar, așa cum menționează Sorina Matei, trebuie ascultat cu vocea lui Rareș Bogdan, fiindcă ”interpretarea” actualului ”liberal de top” face toți banii!

”Cu cât ești mai prost, mai imoral, mai leneș, mai nesimțit, mai lingușitor, mai prostalău, mai grobian, mai ticălos, mai curvă… și, obligatoriu, corupt – ai șanse uriașe de a deveni politician de top”.

Montajul se încheie cu o secvență sugestivă, cu Rareș Bogdan în ”poziția ghiocelului” în fața președintelui Iohannis.
”Mulțumesc din tot sufletul! Sărutări de mâini doamnei Carmen! Numai bine!”, îi spunea Rareș Bogdan lui Iohannis.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.