Rareș Bogdan bate câmpii cu seninătatea prostului perfect

Rareș Bogdan bate câmpii cu seninătatea prostului perfect

1 101

Faptul ca alde Rareș Bogdan bate campii cu seninatatea prostului perfect,nu trebuie sa ne mai mire. Ma gandesc insa ca la sumele pe care le vehiculeaza, inseamna ca el …cel putin atata cere!: 50.000 de euro la prima strigare!

Despre individ se vehiculeaza tot felul de „povestioare” … despre „pretul” pe care il percepe pentru tot felul de veleitari care se vor vazuti pe micul ecran a lansat acuzații la adresa PSD și a deputatului Valeriu Steriu, care a trecut de la PMP la PSD.
Președintele PMP, Eugen Tomac,
 a declarat …la general că PSD a cumpărat parlamentarii cu funcții, însă Rareș Bogdan a vrut sa rupa gura targului: a spus că respectivii au primit funcții, dar și 50.000 de euro pentru a trece la PSD. Pai nu? Ce-ți mai trebuie, ca in anul urmator, te intorci la fosta matca!!

Domnule Steriu, domnul Vali Steriu, fostul dumneavoastră coleg și mă uit în camerăa luat bani contra promisiunii că va fi președinte al Comisiei de Agricultură,sau ministru al Agriculturii, când va fi schimbat Petre Daea ?; numai că pe Daea îl susține Adrian Năstase și Liviu Dragnea nu-și permite să și-l pună pe Adrian Năstaseîn momentul ăsta, în cap.
Ca o curiozitate: chiar mai conteaza – pe bune!- Adrian Nasase? Pe ce lume e latraul asta- sluga lui Gushe/capushe…  care il imbolnavea… bisaptamanal pe fostul primar Oprescu cu tot felul de zvonuri: stiu precis-si se batea cu doua degete pe unde ar fi trebuit sa fie unul din epoletii de la care știa!” Maine …vor să vă ia!!

El și Rovana Plumb sunt miniștrii lui Adrian Năstase, în Guvernul ăsta, dar domnul Steriu a luat bani pentru fiecare parlamentar, din cei patru care au plecat de la PMPSuma este de 50.000 de euro cadou de parlamentar, pentru fiecare om trecut de la PMP la PSD, asta în afară de funcții, locuri în Consilii de Administrație pentru soții, amante, practica uzuală.
PSD vine și cumpără la bucată, problema lui Steriu este că el nici măcar nu le-a dat toți banii oamenilor. A luat el o parte și ălora le-a dat doar 30.000.”, a spus, iresponsabil, Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”.
Ma lustruitule, dar gagici nu se da pe-acolo de unde afli tu asemenea bazaconii?
 (prin fax de la emisiunea #110w-220w adica jocuri de puteare sau de putoare, ca nu se vede bine pe fax/vax!

COMENTARII

  1. Am aflat , pe…linia de informatii „Oreste srl” ca la Emisiunea „Jocuri de glezne”
    personal dl.Rares i-a oferit lui Sabin gherman/ inteliget „morman”/
    exact un mormande bani sa „spuna ” si de la el …la „jocuri de Putoare” cine mai sta
    in… jocuri de glezne, dupa retragerea cu destituire a Codrutzei de la postul ce parea …”Marca inregistrata”!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.