Rapsodie pe gheata

Rapsodie pe gheata

0 55

Patinaj si muzica live pe gheata in premiera la Patinoarul Olimpic din Brasov. Elevii de la Liceul de Muzica si micii patinatori de la un club brasovean vor oferi un spectacol caritabil de exceptie. Evenimentul intitulat Rapsodie pe Gheata va avea loc miercuri iar banii stransi din vanzarea bileletor vor fi donati in sprijinul pacientilor de la Hospice Casa Sperantei.
Luna Florii de Colt de la Hospice Casa Sperantei din Brasov se incheie cu un eveniment gradios organizat de consilierul local Gabriela Urse, Liceul de Muzica Tudor Ciortea si Copiii Novice Junior -Patinaj artistic. Evenimentul sta sub sloganul Fii si tu un spiridus pentru o lacrima de fericire.
20 de mici patinatori vor oferi un spectacol pe gheata cu momente surpriza. Si Zoltan Kelemen, reprezentantul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Vancover 2011 va patina in sprijinul cauzei Hospice. Micii patinatori pe gheata vor fi acompaniati de violonistii si pianistii care invata la Liceul de Muzica Tudor Ciortea. Evenimentul Rapsodie pe Gheata va avea loc miercuri 30 noiembrie, la ora 16.00 iar biletele costa 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.