Rapirea Sabinelor la Grand Prix Brasov 2010 !

Rapirea Sabinelor la Grand Prix Brasov 2010 !

0 79

Ca sa-si faca echipa pentru Grand Prix-ul de patinaj artistic de la Brasov, Romania a regizat Rapirea Sabinelor! Printre junioarele care reprezinta tara la competitia gazduita de patinoarul din Parcul sportiv Brasov se numara doua patinatoare cu prenumele Sabina, care traiesc si se antreneaza una in Franta cealalta in Canada. Oficialii federatiei romane de patinaj cred ca fetele dar si baietii care ne reprezinta pot face o figura frumoasa la Grand Prix.
In lipsa unor juniori patinatori pregatiti sa reprezinte Romania la Grand Prix-ul care se desfasoara zilele acestea la Brasov, Federatia romana de patinaj s-a vazut nevoita sa apeleze la patinatori romani dar care traiesc si se antreneaza in strainatate. Si Adrian Ciobanu, presedintele Federatiei Romane de Patinaj si fostul mare patinator Marius Negrea, in prezent antrenor si membru in Biroul federal al Federatiei, regreta stiuatia, dar sunt multumiti ca Romania a reusit sa incropeasca totusi o echipa care sa o reprezinte. Cele doua fete se numesc Sabina Paquire si Sabina Mariuta venite una din Franta, cealalta din Canada. Prima dintre ele concureaza pentru Romania de 1 an; a inceput patinajul pe cand avea 3 ani, calcand pe urmele mamei sale. Este campiona la juniori si la seniori la nivel national si vrea sa ajunga precum idoul sau Carolina Kostner. Sabina Mariuta vine din Canada si a inceput sa patineze la varsta de 7 ani. Este campioana Romaniei la juniori si vicecampiona la seniori si spera sa reprezinte cu succes Romania la aceasta editie de Grand Prix.
Reprezentantii Federatiei de Patinaj se asteapta la un rezultat mai bun din partea baietilor insa sunt de parere ca si fetele pot face performanta. Oficialii spera ca existenta patinoarului de la Brasov va facilita pe viitor recrutarea unor sportivi care sa reprezinte Romania in competetii de mare anvergura.
La individual feminin va participa si brasoveanca Anca Ionescu; la masculin Romania este reprezentata de Vlad Ionescu si Szolt Kosz.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.