Rapidul nu s-a oprit in gara Constanta

Rapidul nu s-a oprit in gara Constanta

0 167

Rapid Bucuresti a castigat cu scorul de 2-1 (1-1) meciul disputat in deplasare la malul marii, in fata formatiei Farul Constanta, partida contand pentru etapa a XXVI-a a Ligii I de fotbal.

Jocul de la Constanta a fost unul destul de echilibrat, cu ocazii la ambele porti, insa in cele din urma experienta superioara a giulestenilor, a fost cea care si-a spus cuvantul. La sfarsitul partidei tehnicianul rapidistilor, Razvan Lucescu a afirmat: „Principala noastra contracandidata la locul doi este Rapid. Ratam usor si primim gol din ocazii foarte putine ale adversarilor. La finalul campionatului trebuie sa ne putem privi in ochi si sa putem spune ca am facut tot ce s-a putut. Chiar daca avem jucatori accidentati, cei 12, 13 care sunt valizi arata ca au valoare si isi dau viata pe teren”.
Tehnicianul rapidist crede ca formatia sa s-ar fi putut desprinde mai clar in prima repriza, dar a admis si ca Farul ar fi putut egala. „Este o victorie foarte importanta pentru noi. Farul e o echipa cu jucatori tehnici, care pot pune oricand probleme. Ar fi trebuit sa intram cu 2-0 la pauza, dar din pacate, pe o greseala in aparare, a fost 1-1. Putea sa se termine 3-1, dar si 2-2”, a afirmat Razvan Lucescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.