Ramona Badescu pusa la zid fiindca a luat apararea romanilor

Ramona Badescu pusa la zid fiindca a luat apararea romanilor

0 214

Intr-o emisiune televizata, faimoasa prezentatoare TV si actrita, Ramona Badescu, a luat apararea comunitatii romanesti, incriminata in corpore pentru faptele reprobabile ale unora dintre conationalii nostri, in majoritate de etnie roma, care i-au revoltata peste masura pe italieni.


Ultimele ispravi ale infractorilor de origine romana au ridicat Italia impotriva comunatii romanesti, care numara peste 1 milion de persoane.


Invitata la emisiunea ?„Porta a Porta”, Ramona a incercat, pe buna dreptate, sa demonstreze ca este o greseala sa se puna semnul egalitatii intre infractori si intreaga comunitate romaneasca. Diva a fost transanta si le-a aminit italienilor ca s-au “bucurat” la un moment dat de tratament similar. “Ca si cum am fi stigmatizati, suntem perceputi ca persoane imorale. Acestea sunt prejudecati care imi amintesc de cele pe care le aveau americanii despre voi, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Toti erati mafioti


Gestul firesc si pertinent al Ramonei a palit in fata fiului victimelor unui jaf din Venetia, iar supararea italienilor a sporit. Badescu, pana nu demult adorata, a fost ?facuta cu ou si cu otet. Presa italiana a strecurat in ample reportaje ce comentau emisiunea, elemente menite sa puna la indoiala moralitatea Ramonei, descrisa ca o femeie usoara. .„De partea romanilor: Ramona Badescu. Sanii pe afara, picioarele superexpuse pe inaltimea ei de 1,80 m. La un moment dat, doamna in cauza a afirmat ca vorbeste foarte des cu ministrul Justitiei, Mastella. A, da?! Poate ca la Roma acesta e conceptul de integrare europeana.”


Asadar, nici macar o persoana simpatizata nu mai poate face nimic pentru a diminua furia italienilor, care ameninta nu doar emigrantii, ci chiar corpul diplomatic. “Paziti-va spatele, pentru ca avem multe gloante si bombe pentru voi; fiti atenti si voi de la Ambasada, cand patrulele se vor indeparta pentru citeva minute veti sari in aer, bucati de rahat. Conationalii vostri inca mai cred ca isi fac mendrele pe pamintul nostru precum chinezii? Veti vedea citi morti va vom trimite acasa…. Indata ce vreunul se va trezi sa invoce rasismul la televiziune veti fi primii loviti. A fost comod sa-i faceti pe proprii porci sa duca o viata confortabila, e adevarat?” Cam asa suna unul dintre mesajele trimise Ambasadei Romaniei. No comment.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.