Raluca Turcan – erorile PDL-istilor mai dur sanctiunate

Raluca Turcan – erorile PDL-istilor mai dur sanctiunate

0 88

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan propune evaluarea performantei democrat-liberalilor din functii publice si cere sanctionarea acestora in cazul in care se fac vinovati de erori care aduc costuri de imagine partidului.
„Reprezentantii PDL din functii publice trebuie sa aduca beneficii de imagine partidului, nu costuri; iar pentru erori, trebuie sanctiuni clare, in paralel cu crearea unor mecanisme de incurajare politica a performantei pe functia publica”, sustine Turcan, intr-o postare pe blogul personal. Ea apreciaza ca aceasta ar putea fi o solutie pentru modernizarea PDL si maximizarea sanselor democrat-liberalilor la alegerile de anul viitor.
Daca s-ar aplica linia Raluca Turcan PDL ar trebui sa inceapa excluderile cu Boc si Basescu sau Udrea si Falca.

Raluca Turcan propune ca solutii de modernizare:
• Sustinerea in prima linie de comunicare a partidului a oamenilor cu expertiza si cu credibilitate politica care sa promoveze reformele si sa le implementeze la nivel local.
• Institutionalizarea mecanismelor de comunicare dintre electorat si partid si cresterea rolului organizatiilor locale in acest proces de comunicare. Organizatia locala este nu doar un canal de circulatie a informatiilor dinspre electorat catre partid, ci si decide solutii pentru imbunatatirea dialogului dintre PDL si electorat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.