Raliul revine la Brasov

Raliul revine la Brasov

0 85

Raliul se intoarce la Brasov in acest weekend, cand pe drumul Poienii, va avea loc Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013. Dupa ce a facut parte din traseul primei etape a Campionatului National de Raliuri din acest an, Drumul Poienii (DN1E) din Brasov este din nou vedeta calendarului Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, inaugurand, in weekendul 27-28 aprilie, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013.

Organizat de catre Clubul Sportiv Auto Blic, Marele Premiu al Orasului Brasov debuteaza sambata, la ora 10:30, cu sesiunile de recunoasteri si antrenamente cronometrate, urmand ca intrecerile propriu-zise sa se desfasoare duminica, pe parcursul a 2 manse ce vor lua startul in Livada Postei la orele 14:00, respectiv 16:00. Distanta de concurs masoara 5,17 km.

Secretariatul competitiei si panoul oficial de afisaj se vor afla la Liceul Aprily Lajos (Str. Dupa Ziduri), iar festivitatea de premiere va avea loc in fata Bibliotecii „Gheorghe Baritiu”, la ora 19:00.

In ambele zile ale evenimentului, circulatia rutiera pe drumul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov fi inchisa in intervalele orare 08:45-12:00 si 13:45-18:00.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.