Raliul Brasov inchide unele drumuri

Raliul Brasov inchide unele drumuri

0 61

Ca in fiecare an , sezonul de raliuri este deschis si in 2009 de Raliul Brasovului, care se va desfasura sambata si duminica. A devenit o traditie ca acest prim raliu al anului sa aiba parte de un decor in care ghioceii sa scoata capul din zapada in zgomotul motoarele ambalate.
Anul acesta, cu toata criza mondiala – uneori exagerata pentru a ascunde anumite gunoaie – vor vajai prin judetul Brasov bolizii pe patru roti in cele doua zile de la sfarsit de saptamana. Pentru a se evita – prevenirea este intotdeauna cea mai buna – potentiale accidente, cateva tronsoane de sosele sau strazi vor fi inchise circulatiei altor vehicole decat cele ale participantilor la raliu. Iata care vor fi acestea:

SAMBATA: Pe DN 73A se va inchide tronsonul Zarnesti – Sinca Noua intre orele 9,30 si 15,30.
Pe DN 1E se va inchide tronsonul Rasnov – str. Warthe din Brasov intre orele 13,00 si 16,00.
Tronsonul dintre str. V.Alecsandri si bd. Muncii va fi inchis intre orele 14,00 si 19,00

DUMINICA: va fi inchis tronsonul de pe DN 1A intre Babarunca si Cheia, intre orele 9,00 si 14,30.

Sa speram ca aceasta a 38-a editie a Raliului Brasovului sa se desfasoare cu cat mai putine incidente – oricum, acestea sunt inevitabile intr-o asemenea intrecere – spre bucuria participantilor si a iubitorilor acestui sport cu motor, care vor sti sa aprecieze pozitiv masurile preventive luate prin restrictionarea circulatiei pe tronsoanele de mai sus.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.