Raliul BraÅŸovului – 53 de echipaje înscrise la start

Raliul BraÅŸovului – 53 de echipaje înscrise la start

0 83
53 de echipaje s-au înscris la Tess Rally Dunlop 42, ediÅ£ia 2013 Raliul BraÅŸovului care inaugurează în mod tradiÅ£ional cea mai importantă serie automobilistică naÅ£ională, Campionatul NaÅ£ional de Raliuri Dunlop, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de organizatori.
Pe lângă nume sonore, obiÅŸnuiÅ£ii luptei pentru victorie, pe lista care începe cu Francois Delecour campion en-titre ÅŸi mare favorit, se mai află Vali PorciÅŸteanu, Gergo Szabo, Dan Gîrtofan, David Botka, unul dintre cei mai rapizi piloÅ£i la Raliul Ardealului de anul trecut. David Botka a mai alegat în România cu mai multe ocazii, cel mai bun rezultat fiind locul patru obÅ£inut în anul 2009 la Raliul ArgeÅŸului după ce cu un an mai devreme, la prima apariÅ£ie în Å£ara noastră câÅŸtigase Rally Show-ul de la Sibiu, echivalentul autohton al Cursei Campionilor, se mai precizează în comunicatul de presă. Un alt punct de atracÅ£ie pentru spectatori este prezenÅ£a la start a unui model World Rally Car, un Subaru Impreza WRC care va fi pilotat de Victor Baldescu. Acesta va alerga cu un model fabricat în 2002, închiriat de la firma maghiară Budai Rally Team.
 
Raliul BraÅŸovului se desfăşoară în zilele de vineri ÅŸi sâmbătă, lungimea probelor speciale fiind de 140,29 km, iar lungimea totală a probelor, de 442,37 de km.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.