Raiul – destinatie de vacanta la Transylvania Turism Fair

Raiul – destinatie de vacanta la Transylvania Turism Fair

0 80

Agentiile de turism nu isi mai trimit clientii doar in destinatii exotice pline de atractii .Tour operatorii veniti la Targul de Turism de la Brasov pluseaza si le propun amatorilor de vacante direct Raiul pe pamant. Este denumirea turistica a hotelului cu cele mai lungi bar si piscina din lume. Expozantii la Transylvania Turism Fair ne trimit insa si pe urmele eroilor din celebrele filme Troia si Gladiatorul.
Cu o arhitectura impresionanta, faimosul hotel cu suprafata de 100.000 de metri patrati situat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya este creat intr-un stil minimalist avand la baza culoarea alba, oglinzi si ferestre imense. Hotelul detine cel mai lung bar din lume si o piscina pe marginea careia se organizeaza cele mai tari party-uri cu dj celebri.
Malta cu istoria cavalerilor ioaniti si locurile unde s-au turnat filme celebre precum Gladiatorul sau Troia este printre ofertele de top de la Transylvania Turism Fair din Brasov. Un astfel de sejur pleaca de la 257 de euro si poate ajunge pana la 3000 de euro, in functie de facilitati si perioada. Inca de ieri brasovenii au luat la rand standurile in cautarea celor mai bune oferte de vacanta.Pana duminica, ultima zi a targului, oragnizatorii au pus la bataie trei excursii in Antalya si Kusadasi, care ii vor premia pe castigatorii unei tombole.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.