Radu Voina: Perioadele de pregatire ale nationalei vor fi scurte si foarte...

Radu Voina: Perioadele de pregatire ale nationalei vor fi scurte si foarte intense

0 78

Radu Voina tehnicianul primei reprezentative de handbal feminin a Romaniei, a declarat marti ca se asteapta la o atmosfera placuta la reunirea din 13 septembrie, dupa trei luni si jumatate de pauza.
Nationala feminina se va reuni in 13 septembrie, la Bucuresti, pentru efectuarea vizitei medicale, dupa care va pleca spre Ramnicu Valcea, unde va si pregati participarea la Cupa Mondiala. La trei luni si jumatate de la ultima actiune a reprezentativei, antrenorul Radu Voina este optimist, dar si ingrijorat in privinta pregatirilor inaintea Campionatului European din luna decembrie.
„Ne reunim dupa o perioada lunga. Cand ne vom reuni vor fi disputate si doua etape din Liga Nationala, deci oboseala isi va spune cuvantul. Jucatoarele de la Oltchim si cele de la U Jolidon Cluj au un program incarcat in aceasta perioada, deci nu va fi usor. Perioadele de pregatire ale nationalei vor fi scurte si foarte intense, deci nu-mi ramane decat sa sper ca nu vor fi accidentari. Mai sper si ca fetele sa vina cu inima deschisa la echipa nationala, sa fie o atmosfera buna si sa ne pregatim cum trebuie”, a declarat Radu Voina.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.