Radu Voina: Dupa mult timp sunt fericit

Radu Voina: Dupa mult timp sunt fericit

0 113

Radu Voina selectionerul primei reprezentative de handbal a Romaniei, a declarat ca jucatoarele nationalei Romaniei si-au castigat respectul si au subliniat ca este extrem de fericit ca prin calificarea in semifinale CE de handbal feminin se poate aduce o bucurie romanilor.
„Nu stiu ce sa spun, nu pot spune mare lucru, au fost multe lovituri pentru Romania, ma refer la Ramona, Carmen, Cristina si Paula. Iti vine sa te bucuri dar si sa plangi. Fetele trebuie respectate si daca ma bucur pentru ceva in acest moment este pentru ca si-au castigat respectul. Spania ne-a facut probleme in ultimii doi ani, dar in sfarsit in seara aceasta ne-a ajutat invingand Rusia si calificandu-ne in semifinale. Dupa mult timp sunt fericit ca putem aduce o bucurie romanilor”, a declarat Voina, extrem de emotionat.
Presedintele FRH, Cristian Gaþu, a afirmat ca seara de marti este deosebita pentru el: „E o mare bucurie pentru romani, iar pentru mine este o seara deosebita in care s-au intamplat doua lucruri speciale, a castigat cea mai frumoasa echipa si ne-am calificat in semifinale.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.