RADU TUDOR: SERVICIILE INTRA IN POLITICA!!

RADU TUDOR: SERVICIILE INTRA IN POLITICA!!

0 84
Cunoscutul jurnalist si om de televizune, Radu Tudor ne explica, pe blogul personal, despre ultima miÅŸcare a serviciilor secrete, la pachet cu Chiliman ÅŸi compania, în încercarea de a disloca PNL-ul ÅŸi pe Crin Antonescu. Un amestec atat de agresiv, scotand din uitare alte gesturi politice cunoscute.
Acelasi politician Teodor Melescanu, altfel om "subtire" si inregimentat din tinerete, a mai incercat o lovitura similara, cu ani in urma cand dezertand …doar din PDSR, a infiintat tot un fel de "Alianta", evident… pentru Romania!(APR) si tot de… nuanta liberala! Acum pare mai incalcita noua "Miscare".
Ne-o descalceste insa Radu Tudor:
"Spuneam saptamina trecuta ca initiativa asta numita IRL pare o combinatie lingvistica si operativa intre SRI si SRL. Si ce sa vezi? Actualul sef al spionajului, Teodor Melescanu si fostul sef al spionajului, MR Ungureanu, au participat si ei la evenimentul politic menit sa bage dihonie in Partidul National Liberal.
Pe linga combinatia asta sulfuroasa cu serviciile secrete, la povestea cu pricina au participat si o caruta de basisti cu acte in regula. Drept pentru care, ma vad obligat sa rectific: IRL = SIE+SRL.
Dupa ce multimiliardarul pesedist Sebastian Ghita l-a bagat in politica social-democrata pe seful SRI George Maior, acum vine si Tariceanu cu spionajul “liberal”.
Amestecatura aceasta bolnavicioasa si neconstitutionala intre politica si servicii secrete distruge si pojghita democratica ce acoperea, la exterior, tara noastra.
Pentru cei care mai au intrebari existentiale: da, este profund ilegal sa participi la actiuni politice ca sef al unui serviciu secret. Numai in tari ca Rusia si Venezuela e posibil acest lucru. Sub nici o forma intr-o tara UE si NATO. Personal, cred ca asistam la fapte de o gravitate fara precedent. Din pacate, ele nu vor fi sanctionate de acele cercuri occidentale care, pe filiera populara, nu scapa nici un prilej sa ne critice justificat sau nu", scrie jurnalistul pe blogul personal.
AÅŸa-zisa miÅŸcare sau fundaÅ£ie “IniÅ£iativa România Liberală" (IRL) a lui Chiliman a avut luni „botezul” în prezenÅ£a, angajata, pe fata a ÅŸefului SIE, Teodor MeleÅŸcanu.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.