Radu Duda falfaie aripile principiilor

Radu Duda falfaie aripile principiilor

0 149

„Principele” Radu Duda si asa mai departe pune oamenii care mai gandesc un pic si care stiu astfel sa compare logic in mare dificultate afirmand: „E important ca romanii sa vada in viitorul presedinte un om de care sa nu le fie rusine.”
Nu stiu si nu-mi pot da seama ce vrea sa spuna acest principe de opereta prin cele afirmate, caci daca adunam vorbele cu faptele sale putem ramane in cel mai bun caz derutati, daca nu ne apuca dorul de injurat. Caci sunt binecunoscute declaratiile sale „luminoase” – meseria de actor il ajuta – dar la fel de binecunoscute sunt si faptele sale, and a afirmat ca nu-l doare burta, ci spatele, el suferind, de fapt, de diaree.
Dar despre minciunile lui, debitate cu seninatate in priviri si cu glas convingator, am mai scris in paginile cotidianului nostru si nu le mai repet, caci concluzia este cea cu mata din sac. Iata insa ce i-a mai trecut lui prin cap, spre educarea si luminarea bietului popor roman naiv si nestiutor, cu toate ca si el isi are radacinile in pamantul pe care traieste acest popor.
„Principele” Radu crede ca Institutia Prezidentiala trebuie sa fie independenta de guvern. Ati mai auzit o asemenea noutate?

„Institutia Prezidentiala trebuie sa fie indepedenta de guvern pentru ca este pivotul central al statului de drept si e important sa intarim si rolul statalitatii intr-un stat democratic, e important ca Presedintia sa fie detasata de clasa politica”, a afirmat principele Radu Duda.
Pai daca acest „principe” le stie pe toate asa de bine, cum de nu-si aduce aminte ca socru-su a condus tara depinzand de clasa politica si supunandu-i-se in luarea deciziilor ei. Cum va putea el sa fie tipul de presedinte descris, cand el mananca si doarme la acest tata socru?
Radu Duda mai crede ca atuurile sale in campania pentru Presedintia Romaniei sunt competenta, neutralitatea, echilibrul in calitatea sa de membru al Familie Regale, dar si importanta reputatie internationala cumulata cu experienta in reprezentarea statului roman.
Este clar, el este si cu reputatia internationala nepatata – parca serviciile secrete interesate nu l-or fi luat la puricat! – si are si gramezi de experienta in reprezentarea statului roman.
Si tarabagiul din piata isi lauda cel mai mult marfa stricata si reuseste sa gaseasca uneori fraieri care sa i-o cumpere. Vreti sa fiti si dumneavoastra asemenea fraieri ai pietei politice?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.