Radio Mix FM, la vanzare!

Radio Mix FM, la vanzare!

0 184

Omul de afaceri Aristotel Cancescu, si presedintele CJ Brasov, intentioneaza sa vanda Radio Mix FM. Motivul ar fi legat de partea financiara, intrucat, spune Cancescu, in actualul format, reteaua de radio este prea costisitoare. Trecerea la un format care cere mai putini bani inseamna insa si concedierea a 15 jurnalisti din cei 25-30 care sunt angajati in prezent.


„Am primit mai multe oferte de vanzare, insa nu am incheiat negocierile. Nu se pune problema ca sa vindem in viitorul apropiat”, a declarat Aristotel Cancescu, proprietarul Radio Mix FM.


Se aude ca printre persoanele cu care se negociaza vanzarea retelei sale de radio se afla si omul de afaceri Cristian Burci, fostul patron Prima TV.


Potrivit unor surse din Radio Mix FM, noul format adoptat va fi cel de „adult contemporary”, orientandu-se mai mult spre muzica si divertisment, decat pe stiri si emisiuni informative. Iar cum nu se va mai pune accentul pe cele doua categorii de emisiuni, reteaua de radio va ramane cu aproximativ 10 persoane, suficiente pentru noul format, spun sursele.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.