Radare in cascada in judetul Brasov

Radare in cascada in judetul Brasov

0 177

De ieri, politistii din judeutl brasov s-au pus pe treaba si au inceput sa imparta amenzi in stanga si in dreapta tuturor vitezomanilor care ruleaza cu viteza peste limita admisa pe strazile si soselele patriei.
Astfel, Drumul National 1 a intrat in vizorul oamenilor legii si va ramane asa pana pe data de 8 august.
Actiunea va fi axata pe prevenirea evenimentelor rutiere ce au la baza viteza excesiva. Actiunea se desfasoara pe DN 1, pe tronsoanele de drum Sibiu – limita judetul Alba si Sibiu – limita judetul Brasov, in intervalul orar, respectiv 11:00 – 21:00 .
La aceasta actiune sunt angrenate 6 aparate radar si 22 de lucratori de politie din judetul Sibiu si 4 aparate radar si 17 politisti din judetul Brasov.
Fara indoiala, viteza constituie una dintre principalele cauzele generatoare de accidente rutiere grave produse din vina conducatorilor auto.
Politistii Serviciului Rutier Brasov impart amenzi vitezomanilor si pe tronsonul dintre Predeal si Ucea, la limita cu judetul Sibiu.
Ieri, politistii rutieri au sanctionat 108 soferi care au depasit viteza regulamentara, iar doua permise au fost retinute in urma depasirilor nepermise.
„Este vorba despre doua actiuni care au loc simultan. Una se axeaza pe linia nerespectarii regimului legal de viteza, iar cealalta pe linia nerespectarii regulilor de circulatie de catre conducatorii de motociclete si mopede”, a declarat subinspectorul Cosmin Giosanu, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Brasov, citat de cotidianul Adevarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.