Radacini Fest promoveaza traditiile romanesti la Brasov

Radacini Fest promoveaza traditiile romanesti la Brasov

0 121

La inceputul lunii decembrie, mai precis, intre 5 – 7 decembrie, la Brasov, se va desfasura cea de-a doua editie a Festivalului de Cultura Traditionala, Spiritualitate si Multiculturalism, organizat de catre Fundatia Reporter, sub egida UNESCO, si intitulat sugestiv „Radacini Fest”.
Pe durata celor trei zile, peste 13 formatii de muzica traditionala, muzica veche si religioasa din : Moldova, Maramures, Transilvania, Bucovina, Oltenia si de peste Tisa, Ucraina, vor interpreta cantece traditionale zonelor specifice, scenete, colinde etc.
Multiculturalismul va fi prezent prin ansamblurile si formatiile corale reprezentate de catre : ruteni, rusi lipoveni, ucrainieni, tatari, turco-musulmani si multi altii.
Locul de desfasurare va fi Centrul Cultural Reduta, iar pe langa reprezentatiile scenice vor avea loc si expozitii de obiecte traditionale,fotografii, carti, costume populare reprezentative.
Acest eveniment este organizat in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Societatea Romana de Radio si Difuziune si ziarul Monitorul De Fagaras.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.