Răcire a vremii, cu temperaturi de până la 12 grade

Răcire a vremii, cu temperaturi de până la 12 grade

0 60

Vremea se va răci ușor, iar temperaturile vor coborî până la 16 grade. De miercuri însă temperaturile urcă până la 23 de grade, iar vremea devine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, potrivit meteorologilor.
Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat luni prognoza pentru perioada 20 aprilie- 3 mai:

LA MUNTE
Temperaturile maxime, până în 23 aprilie, vor fi în medie de 5 grade, apoi tendința temperaturilor diurne va fi de creștere ușoară. Media acestora, până la sfârșitul intervalului, se va situa în jurul valorii de 10 grade. Minimele termice vor marca o scădere până în data de 22 aprilie, de la o medie regională în jurul a 0 grade, la o medie de -5 grade. Apoi, temperatura aerului va crește ușor și până în ultima zi, deși vor mai fi unele variații termice de la o zi la alta, media minimelor va ajunge în jurul valorii de 3 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată din 26 aprilie.

TRANSILVANIA
Variațiile termice diurne vor fi nesemnificative până în 23 aprilie, iar media acestora va fi de 14-15 grade. Ulterior acestei date va exista o creștere ușoară spre o medie de 20 de grade, în 27 aprilie. Până spre sfârșitul intervalului, deși vor fi ușoare oscilații de la o zi la alta, acestea nu vor fi importante.
Minimele termice vor marca o scădere, de la o medie regională de 5 grade în prima noapte, la o medie de -2…0 grade, în 25 aprilie. Apoi, temperatura aerului va fi în creștere, spre 5 grade, în medie regională, în 28 aprilie.
Până la sfârșitul intervalului de referință sunt estimate variații mici în regimul termic.
Probabilitatea de ploaie va crește după 26 aprilie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.