Raci in loc de mici la Chichis

Raci in loc de mici la Chichis

0 85
Este oferta organizatorilor Festivalului Racilor de la Chichis, care promit cinci zile de distractie, cu concursuri, tombola cu premii, targ de artizanat, surprize, multa muzica de foarte buna calitate. Participantii se vor delecta cu carnea gustoasa a tonelor de raci care vor ajunge fierti, prajiți sau asezonați cu diferite sosuri si condimente in farfuriile gurmanzilor.
Pana duminica, la Chichis, veniti tocmai din inima Deltei, bucatari lipoveni mesteri in prepararea retetelor pescaresti ii imbie pe vizitatori cu multe delicii culinare: bors de peste la ceaun, saramura sau diverse preparate din peste la gratar.
Fierti, prajiți sau asezonați cu diferite sosuri și condimente, racii vor satisface placerile gastronomice ale vizitatorilor, pe intreaga perioada a festivalului. Un platou de raci pentru doua persoane costa 35 lei, iar o portie de bors de peste si de saramura 10 lei/persoana.
La Chichis vor avea loc zeci de concursuri tematice: raliul racilor, concurs de bancuri, sau de rime, toate cu si despre raci, dar si tombole zilnice, unde se poate caștiga un platou de raci gata pregatiți. La finalul festivalului, organizatorii ofera prin tragere la sorti un week-end pentru doua persoane la casuța lacustra.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.