Racadau are in sfarsit bulevarde

Racadau are in sfarsit bulevarde

0 228

Bulevardele Muncii si Valea Cetatii, au fost date ieri in folosinta, dupa ce timp de peste un an si jumatate s-a lucrat la reabilitarea lor. Desi construit in anii 1980, cartierul Valea Cetatii nu a beneficiat de nici o investitie in infrastructura, ceea ce a dus la degradarea retelelor, a strazilor si a trotuarelor.


?


Cele doua strazi principale din Racadau, Muncii si Valea Cetatii, erau cel mult demne de numele de drum comunal, nici de cum de bulevarde ale municipiului Brasov. „Aceste doua artere de circulatie au fost in programul nostru de reabilitare de mai mult timp. Din pacate, a trebuit sa asteptam ca si detinatorii de utilitati sa execute lucrarile necesare de modernizare a retelelor sau de coborare a acestora in subteran. Arterele au fost reabilitate integral exclusiv din credite BERD, costurile cifrandu-se la suma de 1,3 milioane de euro”, a precizat primarul George Scripcaru. Odata cu reabilitarea tronsonului, realizat de societatea Recon SA, s-au realizat un numar de 120 de locuri de parcare.


Urmatoarea strada care va intra in proces de modernizare este strada Jepilor, detinatorii de retele fiind anuntati despre aceste lucrari. Dupa finalizarea lucrarilor pe aceasta strada, se va realiza modernizarea strazilor si a aleilor din perimetrul cuprins intre b-dul Valea Cetatii si str. Jepilor. Odata cu finalizarea b-dului Valea Cetatii si a intersectiei cu b-dul Muncii si str. Tampei, va fi pusa in functiune si semaforizarea din aceasta zona, ceea ce va rezolva multe din problemele de circulatie cu care se confruntau locuitorii din acest cartier.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.