PUTINI AM FOST, DESTUI AM RAMAS…

PUTINI AM FOST, DESTUI AM RAMAS…

0 99
Basistii pur sange sunt inca derutati, nu stiu ce sa faca: sa-l injure pe Dumnezeul lor !? (nu se face!). Sa-l injure (in continuare) pe Ponta (nu prea mai au de ce sa-l injure, doar de mama!!); sa injure UE+Barroso+Merkel+Reading et comp.? Ei, nici chiar asa, ca doar sunt “prietinii” lor…. Ceata e mare si deasa, motiv pentru care incearca (unii) timid sa-si faca “far calauzitor” din vanatorul de corupti, Daniel. Desigur, este vorba de Daniel Morar.
Ce te faci insa cand mai apare o “lanterna”…calauzitoare sub forma Miscarii Populare?! Sa urmeze farul sau sa ia dupa lanterna? Din aceasta dilema, nu stiu cine o sa-i scoata… In ciclul “Galeria cu ciudati”, cateva citate din basisti de exceptie,radicali de-ai lui Base&Morar, care s-ar vaita… dar nu stiu ce-i doare!
  • Tăpălagă Dan : ” Traian Băsescu a capitulat, între independenÈ›a procurorilor È™i liniÈ™tea politicienilor, între interesul general È™i interesul particular, È™eful statului a făcut o opÈ›iune cât se poate de clară “
  • Sorina Matei : ” N-aÈ™ fi crezut niciodată că preÈ™edintele Băsescu îl va abandona pe Daniel Morar atât de uÈ™or.”
  • Cristian Pantazi : ” Traian Băsescu È™i-a anulat mare parte din meritele ultimilor ani, È™i-a încălcat principiile
  • Ondine GherguÈ› : ” DNA practic a fost umilit de însuÈ™i Traian Băsescu. În realitate, era supărat că apropiaÈ›i de-ai săi erau arestaÈ›i de DNA “
  • Cristian Câmpeanu : ” Din pacate, domnul Băsescu a ales să meargă pe mâna dlui Ponta È™i să sacrifice DNA
  • Otilia Nutu : ” Astă-vară nu mi-am permis vacanță. Am scris zi È™i noapte articole, plângeri către UE, plângeri la ziare străine, mesaje către toÈ›i oamenii pe care îi cunosc din Comisia Europeană, FMI, Banca Mondială, am ieÈ™it în fiecare seară timp de vreo două luni în Piață (Victoriei), am strâns semnături, am făcut tot ce m-a dus capul, atâta cât m-a dus (…) Ieri Băsescu a luat hotărârea să se È™teargă public pe picioare cu MCV È™i să negocieze public JustiÈ›ia.
  • Mircea Marian : ” SoluÈ›ia este Monica Macovei È™i un partid radical anti-corupÈ›ie. Pe de altă parte, cred că Daniel Morar ar trebui să renunÈ›e să mai meargă la Curtea ConstituÈ›ională È™i, în schimb, să intre in avocatură È™i in politică!
Europeanul anului, Daniel Morar a plecat din fruntea procuraturii după ce Traian Băsescu s-a lepădat de el È™i trupa lui de eroi (…)
Ce bun preÈ™edinte de È›ară face din Daniel Morar, ale cărui cute pe obraz sînt cu mult mai adînci decît acum È™apte ani, È™i care nu mai are nevoie să îi sufle nimeni nimic, zice profeta Pippidi-Mungiu
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.