Putin: Sper că nu va fi nevoie să atacam Statul Islamic cu...

Putin: Sper că nu va fi nevoie să atacam Statul Islamic cu bombe nucleare!

0 317

Liderul rus s-a intalnit miercuri la Kremlin cu ministrul Apararii Serghei Soigu, care i-a prezentat cele mai recente evolutii ale campaniei militare din Siria, scrie Russia Today. Presedintele  Putin ,stiind ca este filmat de televiziune, s-a aratat incantat de faptul ca unitati militare „speciale” au atacat pozitii ale Statului Islamic cu rachete trase de pe mare, dintr-un submarin din Mediterana, si a declarat ca spera sa nu fie nevoie vreodata ca aceste arme sa fie dotate cu bombe nucleare. (Musca-ti limba, omule!)a-16-year-veteran-of-the-kgb-putin-knows-his-way-around-a-gun-after-his-retirement-in-1991-he-rapidly-rose-through-russian-politics-to-become-top-dog-in-the-worlds-largest-nation
In cadrul intalnirii, Vladimir Putin a facut niste remarci „notabile”, fara precendent de la interventia Rusiei in Siria.
“Trebuie sa analizam tot ce se intampla pe campul de lupta, cum opereaza armele. Rachetele Kalibr (trase de pe mare) si KH-101 (trase din aer) s-au dovedit a fi arme moderne, eficiente si de precizie, care pot fi echipate atat cu dispozitive explozive conventionale, cat si cu unele speciale, adica cele nucleare. In mod obisnuit, acestea nu sunt necesare in lupta cu teroristii si sper ca nu vom fi nevoiti sa le folosim niciodata”, a declarat Vladimir Putin.
Ne jucam cu vorbe,intr-o vreme cand acolo,in Orientul Mijlociu ,avioanele marilor puteri se ating cu aripile…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.