Putin si Orban se pupă zgomotos pe obraji! Rusia, nu mai este...

Putin si Orban se pupă zgomotos pe obraji! Rusia, nu mai este de-acum dușman istoric al Ungariei…

0 169
Cum se stie,relaţiile Ungariei cu… Uniunea Europeana sunt tot mai tensionate, în special după activarea Articolului 7 al Tratatului. Și totusi relaţiile ungaro-ruse sunt in prezent …cu un grad mare de fvorabilitate Ungariei, dar si favorabil predictibile, după cum a declarat Viktor Orbán la Moscova, citat de Agenţiiile MTI si Novosti.
Aflat într-o  rapida vizită oficială de …contra-oferta, de-a lungul a două zile în Rusia, după ciocnirea de la Bruxelles premierul ungar a fost primit ca un invingator de preşedintele Vladimir Putin. Acesta a declarat că Ungaria este una dintre partenerele cheie ale Rusiei în Europa, iar relaţiile bilaterale se dezvoltă în multe direcţii.
Un punct cheie al colaborării bilaterale ar putea fi stringenta cooperare în domeniul energetic, notează Nezavisimaia Gazeta:
“Analizăm posibilitatea de a-i aduce pe partenerii noştri maghiari la noile rute de transport ale gazelor ruseşti către Europa. Nu exclud ca după construirea TurkStream, una din ramificaţiile terestre ale conductei să traverseze Ungaria” – a declarat liderul de la Kremlin în cadrul întrevederii cu Viktor Orban. Interesant ste insa ce s-a discutat si in spatele usilor inchise ,de regula omise din comunicate oficiale…

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.