Puterea pusă la zid – „Guvern de criminali, leprelor, pușcăria ar fi...

Puterea pusă la zid –
„Guvern de criminali, leprelor, pușcăria ar fi prea blindă pentru voi”

1 69

S-au multiplicat ieșirile specialiștilor care acuză clica adunată de regimul Iohannis. „După un an și jumătate de „luptă” cu noul coronavirus, lohannis, Orban, Cîțu, PNL și USR au reușit marea „performanță” să aducă România pe primul loc în lume la decese noi, raportat la populație” acuză medicul senator PSD, prof.univ.dr. Florian Bodog, într-o declarație parlamentară de o duritate ieșită din comun.

”Oamenii mor cu zile pentru că cei care trebuiau să se îngrijească că spitalele au cele necesare conservării și tratării stării de sănătate a populației au fost ocupați cu altceva. Toată vara nu au făcut nimic! lohannis a fost mai mult prin concedii și la golf, Cîțu s-a bătut cu Orban pentru sefia PNL, Arafat s-a îngrijit de afacerile prietenului sau de la Deltamed, Gheorghiță s-a luptat pe Facebook și la televizor cu anti­ vacciniștii (fară niciun leu bugetat pentru comunicare), ministrul Mihăilă l-a „meditat” pe soțul ei pentru ca acesta să reușească la „concursul” de la Spitalul Județean din Oradea. Fiecare dintre acești criminali a avut treburi mai importante decît să pregătească sistemul medical pentru valul 4 al pandemiei.

Pușcăria ar fi o pedeapsă prea blândă pentru cei care ați gestionat criza și pentru cei care, plătiți, v-au susținut. Ați prăduit o grămadă de bani pe teatru ieftin și acum veniți să spuneți că aproape 70 la sută din populație e proastă, veniți să urlați la popor ca niște psihopați? Poporul trebuia să doteze spitalele?
V-au legat anti-vacciniștii de mîini să nu faceți nimic?
Și, nici în ceasul al 12-lea, nu sunteți în stare să spuneți câteva cuvinte: ,,Am greșit, iertați-ne! Haideți să vedem cum putem face!”.
Să explicați de ce alte țări au ce nu avem noi.
Și să explicați ce ați făcut cu banii. Leprelor!” a mai declarat senatorul în ultima declarație publică.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.