Punct important obţinut de FC Braşov U16: 1-1 la Bacău

Punct important obţinut de FC Braşov U16: 1-1 la Bacău

0 27

Încă un rezultat foarte bun obţinut de juniorii de la FC Braşov U16…Tinerii braşoveni au remizat, 1-1, în deplasare la FC Bacau, principala contracandidată la ocuparea primului loc la Ligii Elitelor Under 16. Astfel, FC Braşov este cu un pas mai aproape de câştogarea Seriei 4, asta pentru că adversarii de ieri ocupau la ora meciului locul secund al clasamentului. După acest rezultat FC Brașov și-a  păstrat diferenţa de şapte puncte faţă de principalii adversari.

Juniorii braşoveni au prestat un joc foarte bun şi au condus cu 1-0 la pauză după o lovitură liberă executată foarte bine de Moroe. Am fost egalaţi cu 10 minute înainte de final, asta chiar dacă atacanţii noştri au avut numeroase ocazii singuri cu portarul advers.

Un joc pe care trebuia sa îl câștigăm. Două reprize total diferite, prima controlată de gazde, iar noi am reușit să înscriem pe finalul primei reprize dintr-o lovitura liberă prin Moroe. În partea a doua a jocului nu am reuşit să fim mai responsabili ratând cinci ocazii singuri cu portarul advers. Am fost egalați pe finalul jocului. Felicităm băieții pentru rezultatul de astăzi, dar trebuie să ne pregătim în continuare mult mai bine.”, a spus la finalul meciului antrenorul Ionuţ Mitroi.

Pentru acest meci antrenori braşoveni au cinvicat următorii jucători: Chiriac, Ciucă, Dascălu, Pandele, Sezer, Lazăr, Bogdan Racz, Oprea, Cioriia, Rauță, Marco Popescu, Chelaru, Sebastian Racz, Moroe, Vajoi, Sebastian Popescu, Galliano şi Cojocaru.

Juniorii de Under 16 ai FC Braşov ocupă în acest moment primul loc în play-off-ul seriei 4 din Liga Elitelor, cu 32 de puncte. Tinerii braşoveni sunt neînvinşi.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.