Punct cu punct, treci…insolvenţa!

Punct cu punct, treci…insolvenţa!

0 752
Meciul de la Galaţi, dintre Oţelul şi FC Braşov, a fost aştepat cu teamă, dar şi cu speranţe, de  FC Braşov, nevoită să scoată puncte pe un teren greu, în faţa unei echipe aflată, la rândul ei, într-o situaţie dificilă. A rezultat o partidă disputată, cu două reprize distincte.
În prima parte, FC Braşov nu a contat deloc în atac, având o prestaţie modestă. Mai mult, ,,stegarii” s-au trezit foarte rapid conduşi pe tabela de marcaj, la o greşeală a defensivei. Era doar minutul 8, când Cucu l-a deschis pe Tudorie, acesta a pasat paralel cu linia porţii ,,stegarilor”, iar Iorga, pe fază, a împins balonul în plasă (1-0).
Până la finalul primei reprize, Oţelul a continuat să domine, însă ,,stegarii” s-au apărat bine. În partea a doua a meciului, ,,stegarii” au jucat cu mai multă hotărâre, iar schimbările (Ţâră şi Şerban Moraru), au adus un suflu nou…
Cu această deteminare sporită, FC Braşov a început să îşi creeze situaţii bune, iar golul a picat firesc : era minutul 67, când Aganovic a şutat de departe, Hotoboc a respins în față, iar Constantinescu, pe fază, a trimis puternic, sub transversală 1-1!
Următorul eveniment notabil a fost eliminarea gălăţeanului Altama , care l-a lovit cu cotul în figură pe Zlomislic și a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu… Cu toate acestea, ,,stegarii” nu au reuşit să valorifice omul în plus şi au încheiat la egalitate, în ciuda unor ocazii favorabile. Oricum, FC Braşov a arătat o altă faţă în repriza secundă, ceea ce dă speranţe, pentru meciul următor, foarte important, cu ,,U” Cluj, acasă.
Totuşi, nu putem să nu semnalăm faptul că doar Marian Constantinescu, iese, până acum, în evidenţă Punctul de la Galaţi este al doilea câştigat consecutiv, după cel de la Braşov, cu Astra.
FC Brașov: Iacob – G. Matei, Novakovic, Artjunin (Moraru), Novak – Leko – Cr. Ganea, Zlomislic (L. Goian), Aganovic, M. Constantinescu – L. Ganea (Ţâră). 
La final, Marian Constantinescu a declarat, vis a vis de intrarea în insolvenţă : ,,Nu ştim prea multe, dar ne afectează. Nu ştiu ce este cu acea firmă, dar cred că putem depăşi momentele. Patronul a promis că nu ne va lăsa şi sperăm să fie bine”
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.