Pumnul lui C.V. Tudor

Pumnul lui C.V. Tudor

0 71

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, critica aspru faptul ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, a acceptat sa boteze nepoata lui Bercea Mondialu’, interlopul. Tribunul sustine ca Traian Basescu l-ar fi certat telefonic pe fratele sau pentru cumetrie, inainte de a sti cu ce l-a cadorisit Mondialu’, pe el sip e Maria Basescu, folosind aceasta ocazie.
„Acolo s-a comis o ilegalitate. Este vorba despre botezul unei fiinte minore. E un copil de 17 ani (este vorba de Formatia, fata Mondialului si mama fetitei botezate, n.a.). O fi maritata? Basescu l-a certat pe fratele sau mai mic fara sa stie ce cadou i-a transmis Bercea din bani de furat, ca asta e unul din marii talhari care stapaneste zona Slatinei. Traiane, du-te si ia-ti ploconul de la Bercea Mondialu’. Si anume un ghiul de aur pentru tine si o salba de aur si o bratara. Asta e ºpaga pe care v-o dau astia”, a spus Corneliu Vadim Tudor intr-o emisiune TV, ieri seara.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, este nasul de botez al nepoatei din partea fiicei interlopului Anghel Sandu, zis Bercea Mondialu’’.
Liderul PRM a vorbit la fel de furtunos si despre ANI si anchetele in derulare asupra politicienilor.
„Tare mi-e teama ca este vorba despre o parghie de poliþie politicã de vanat adversari politici”, a mai spus Vadim.

Vadim Tudor a mai sustinut ca Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte al Romaniei, deoarece este foarte bolnav, in adevaratul inteles al cuvantului, in acest sens facand tot felul de teste si analize si mentinandu-se in “stare de functionare” doar consumand din ce in ce mai mult alcool.
Vadim Tudor a subliniat ca poate dovedi oricand cele afirmate in cadrul emisiunii.
Iar daca cele afirmate de C.V.Tudor sunt doar pe jumatate adevarate, situatia Romaniei in acest caz este foarte grava.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.