Puchi, lasat singur la conferinta PNL Brasov

Puchi, lasat singur la conferinta PNL Brasov

0 64

Liberalii brasoveni sunt atat de ocupati zilele astea cu calculele politice incat l-au uitat la sediu pe presedintele organizatiei municipale. Dumitru Ioan Puchianu a tinut ieri de unul singur conferinta bisaptamanala, fara sa aiba alaturi vreunul din colegii de partid. Postura solitara in care s-a gasit ieri Puchianu a facut sa para lejer ridicole pretentiile liberalilor la guvernare, pe care seful PNL pe municipiu s-a straduit sa le prezinte cat se poate de indreptatite.
Ca sa fim cinstiti, Puchi n-a vorbit chiar de unul singur. In locul colegilor lipsa, vorbea de la sine de pe perete o bursa a pariurilor, in care fiecare dintre liberalii care compun biroul brasovean scrisese cotele acordate celor doi candidati in turul al doilea. Toti, fara exceptie, ii acordasera sanse lui Mircea Geoana. Cum situatia scorului este asta pe care o stim, e putin probabil ca toti colegii de partid al d-lui Puchianu erau la coada la casierie, sa-si incaseze banii pentru pariurile facute
Desi DIP a invocat drept cauza a singuratatii sale la sediu interesul colegilor pentru negocierea intrarii la guvernare, jurnalistii veniti la conferinta nu s-au impiedicat sa remarce ca Puchianu parea mai degraba responsabil cu stinsul lumii la partid.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.