Public Speaking – seminar caritabil pentru brasoveni

Public Speaking – seminar caritabil pentru brasoveni

0 60

Seminarul cu tema ”Tehnici de Public Speaking” are ca scop strangerea de bani si produse alimentare, medicale, rechizite pentru copiii institutionalizati in 3 case de copii din Sacele: ”Noi Orizonturi”, ”Chip” si ”Dale”.
Evenimentul caritabil, care va avea loc in data de 13 decembrie, intre orele 17.00- 20.00, la Centrul de Formare Honterus, Brasov,este organizat de in cadrul intalnirilor de Public Speaking Support Group.
Iata cateva dintre avantajele de care va puteti bucura daca participi la acest seminar:
poti afla despre diverse canale de comunicare;
poti sa-ti imbunatatesti tehnicile de comunicare, negociere si persuasiune;
poti afla cum sa te feresti de minciuna urmarind miscarile oculare;
poti aduce bucurie in vietile unor copii antr-un mod simplu si eficace.
Vino la intalnire cu cel putin inca o persoana cu care sa impartasesti aceste cunostinte noi si impreuna cu care sa fii partener in acest proiect de suflet.
Ca sa poti intra la eveniment trebuie sa platesti o taxa de 50 de RON sau sa aduci bunuri utile in valoare minima de 50 de RON. Sugestii de pachete:
PACHET 1: 1kg orez, 1 pachet de paste, 1 pachet de cereale, 1l de ulei, 1l de lapte, 1 caiet de matematica/romana+1 pix, 1 sampon, 1 ciocolata, o jucarie, dulciuri, rechizite.
PACHET 2 : 1kg cartofi, 1 kg zahar, 1 cutie de unt/margarina, 1l de suc, 1 pasta de dinti, 1 creion+radiera, 1 cutie de bomboane, o jucarie, dulciuri, rechizite.
PACHET 3: 1kg faina de grau/malai, 1kg zahar, 1kg de fasole (boabe), 1l de sos de rosii, 1kg de mere, 1kg ceapa, 1 pateu (de pui sau vegetal), 1 sapun, 1 stilou, 1 cutie de biscuiti, 1 cutie de napolitane, o jucarie, dulciuri, rechizite.
Pentru inscrieri folositi adresa de e-mail:peligradsorin@yahoo.com. Va rugam sa precizati la inscriere daca oferiti bani si/sau bunuri suplimentar peste cele minim acceptate.
Alte informatii la adresa www.jci-brasov.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.