PSRO sprijina candidatura lui Catalin Leonte la Primarie

PSRO sprijina candidatura lui Catalin Leonte la Primarie

0 432

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, spune ca sustinerea lui Catalin Leonte este una exceptionala, si ca in 95% din localitatile din tara, partidul are candidati proprii

Independent, dar cu sprijin politic. Partidul Social Romanesc este prima formatiune care a decis sa il sprijine pe Catalin Leonte, demisionar din PSD, in cursa pentru Primaria Brasovului. Presedintele PSRO, Mircea Geoana, spune ca sustinerea lui Catalin Leonte este una exceptionala, si ca in 95% din localitatile din tara, partidul are candidati proprii.
Potrivit lui Geoana, Leonte este un prieten pe care il cunoaste de ani de zile, cu care a fost in situatii de parteneriat si de colegialitate deosebite.
Leonte se asteapta sa fie sustinut si de alte organizatii din mediul politic si declara ca a purtat discutii cu toate formatiunile politice din Brasov, cu exceptia partidelor extremiste. Brasovul este singurul oras din judet in care Partidul Social Romanesc va sustine un candidat care nu face parte din structura sa. Pentru conducerea Consiliului Judetean PSRO inca nu si-a stabilit candidatul, dar anunta ca va fi o persoana cunoscuta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.