Pseudo- cercetător rus dat afară din România pentru că suţine că dacii...

Pseudo- cercetător rus dat afară din România pentru că suţine că dacii sunt urmaşii…slavilor!

1 97

Autoritățile române i-au interzis intrarea în România lui A.I. Umnov-Denisov, cercetător rus, care venise să țină o conferință despre descendența slavă a dacilor. Acesta a fost trimis înapoi în Rusia de pe Aeroportul Otopeni, potrivit unei postări pe Facebook a ambasadei ruse la București. El venise în România pentru a-și prezenta tezele pan-slaviste, care susțin că limba română nu are nici o legătură cu limba latină, relatează G4Media.

Aceste teze sunt utilizate în mod constant de propaganda oficială rusă pentru a slăbi legătura dintre România și Occident.
A.I.Umnov-Denisov urma să țină o prelegere pe tema „Triburile dacilor: cine și de unde sunt” la Centrul Rus de Știință și Cultură, centru deschis în urma unui acord semnat în 2013 de fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, în timpul guvernului Ponta.

Mai mult, cercetătorul rus urma să țină prelegeri și la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din București și Universitatea „Andrei Șaguna” din Constanța, potrivit postării ambasadei Rusiei la București.
Tezele lui A.I.Umnov-Denisov sunt deja preluate în România de diferite site-uri care promovează propaganda rusă anti-occidentală.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. ‘SAVANTII” JIDANI au si ei cercetari prin care „dovedesc” ca limba romana se trage din grohaiturile lui Rashela cind era la orgasm si ca DACII erau sclavii JIDANILOR care o o regulau pe Rashela NON-STOP ca sa faca pui de DACI care erau considerati JIDANI fiindca Rashela era jidanca.

    JIDANII nu sant acuzati de mistificarea istoriei DACILOR fiindca o astfel de acuzare va fi un antisemitism barbar si JIDANII care reprezinta 99% din guvernul roman il vor ingropa de viu pe sclavul care ii acuza de minciuna.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.