Pesedistii brasoveni asteapta in Parlament bugetul Guvernului Ciolos

Pesedistii brasoveni asteapta in Parlament bugetul Guvernului Ciolos

2 464

PSD Brasov spera ca noul guvern va pune bugetul pe 2016 cat mai repede pe masa Parlamentului. Senatorul social democrat Viorel Chiriac nu pune la indoiala experienta noilor ministri dar spera ca acestia sa pastreze modificarile Codului Fiscal si celelalte prevederi agreate de majoritatea parlementara

PSD Brasov spera ca noul guvern va pune bugetul pe 2016 cat mai repede pe masa Parlamentului. Senatorul social democrat Viorel Chiriac nu pune la indoiala experienta noilor ministri dar spera ca acestia sa pastreze modificarile Codului Fiscal si celelalte prevederi agreate de majoritatea parlementara.
Potrivit lui Chiriac, fostul ministru Teodorovici ar fi spus in grupul de luni de la PSD ca bugetul a fost realizat in totalitate si ca noul Guvern l-a preluat. Urmeaza acum ciolos2sa-l si prezinte dupa ce va aduce eventuale corecturi.
Dupa audierile „maraton” din comisiile de specialitate, care n-au fost lipsite de incidente, toti ministrii tehnocrati au primit avize favorabile. Ramane insa de vazut, crede social democratul Viorel Chiriac, daca experienta profesionala va fi de ajuns pentru o buna guvernare in folosul tuturor romanilor.
Premierul Dacian Ciolos a declarat in prima sedinta de guvern ca vrea adoptarea rapida a proiectului de buget pe 2016. Unele masuri bugetare care vor fi introduse in buget cum ar fi cele privind maririle salariile, trebuie insa completate si cu o reforma administrativa.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Dle e simplu, pesedei se pregatesc sa-l serbeze pe shefu. Asta fac de ani buni. Pregatirea dureaza 12 luni in fiecare ani, de … cine isi mai aduce aminte numarul de mandate. Oricum era in mileniul trecut. Asa ca cine merge la sediul din Baritu nr. 1 trebuie sa se pregateasca sa cante LA MULTI ANI lui …Costica Nita.

  2. Dar dece nu zice o vorba de”specialist”… medicul in stiinte economice pres. psd local , dl.”Neatza cu musteatza”?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.