PSD vrea cu orice pret la guvernare

PSD vrea cu orice pret la guvernare

0 55

Pentru zece ministere, PSD renunta la motiune, a anuntat vineri, liderul filialei braovene a partidului, deputatul Constantin Nita. Parlamentarul face parte din colectivul care lucreaza la elaborarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu.


?


Nita a sustinut ca va fi abordata si guvernarea de pana la parasirea Guvernului de catre reprezentantii PD. „Aceste forte politice nu au reusit sa-si respecte programul de guvernare si am ajuns intr-un moment de criza. Noi vom lansa discutii cu toate partidele pentru a gasi o solutie de iesire din criza. Doar daca PSD va primi peste 10 ministere de la actualul Guvern, s-ar putea lua in calcul ca motiunea sa nu mai fie depusa. Trebuie sa respectam vointa electoratului, fiindca noi am obtinut majoritatea in Parlament si sa nu-si faca iluzii nimeni ca vom accepta trei-patru portofolii”, a explicat Nita.


?


Deputatul PSD a spus ca daca motiunea de cenzura va trece se va merge cu un Guvern PSD sau in alianta cu alte partide, daca acestea vor accepta un program de guvernare social-democrat sau cu idei social-democrate.


?


La randul sau, senatorul PSD Otilian Neagoe s-a referit la „degradarea fara precedent a situatiei economice si sociale, la starea de umilinta in care se afla pensionarii, care nu mai fac fata cheltuielilor zilnice, la polarizarea societatii, care a adus unele categorii sociale in pragul disperarii si la incapacitatea actualei puteri de a absorbi fonduri europene”.


„Datele statistice arata ca populatia isi rupe de la gura pentru a putea sa achite impozitele si taxele impuse de stat si costurile de intretinere”, a mai spus Neagoe.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.