PSD-ul intareste Alianta

PSD-ul intareste Alianta

0 235

Amenintarile social-democrate cu privire la suspendarea presedintelui, la cererea de demisie a premierului si la motiunile de cenzura ii trezesc pe partenerii din Alianta, care dau semne ca vor sa lase scandalurile la o parte, de frica PSD-ului. Si, cum din cauza multiplelor atacuri reciproce imaginea liberalilor si a democratilor a inceput sa se erodeze, ofensiva politica a PSD n-ar fi exclus sa dea roade.


Surse din Alianta au precizat ca, luni seara, liderii PNL si PD s-au intalnit la Guvern pentru a cauta metodele de contraatac politic anti-PSD, care „a preluat temporar initiativa”, si pentru a demara proiectul constructiei Catedralei Mantuirii Neamului, prin despagubirea proprietarilor terenului.


„In acest moment, si democratii si liberalii au realizat ca PSD a preluat temporar initiativa politica, datorita disputelor din Alianta”, au precizat sursele.


Acestea au aratat ca PNL si PD au convenit sa stopeze „demersul preluarii initiativei politice de catre PSD”, prin consolidarea Aliantei. „Trebuie sa avem o solutie comuna, de intelegere, pentru ca altfel o sa pierdem total, daca vom continua in acest fel. Solutia este numai consolidarea Aliantei D.A.”, au sustinut reprezentantii PNL-PD.


Conform acestora, la sedinta Aliantei, liderii liberali si democrati au decis, pe de alta parte, sa demareze cat mai rapid posibil proiectul constructiei Catedralei Mantuirii Neamului. „Exista probleme de natura juridica cu fostii proprietari ai terenului pe care trebuie sa fie amplasata Catedrala Mantuirii Neamului, de langa Palatul Parlamentului. Vom incerca sa gasim o solutie pentru a-i despagubi imediat pe proprietari si sa putem sa construim, in sfarsit, Catedrala”, au declarat sursele citate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.