PSD-ul face si excluderi – deputatul Ninel Peia sters din randul membrilor!

PSD-ul face si excluderi – deputatul Ninel Peia sters din randul membrilor!

0 315
Presedintele PSD Liviu Dragnea afirma intr-un comunicat de presa ca deputatul Ninel Peia „s-a plasat singur in afara de PSD” prin luarile de pozitie din ultima vreme, dupa ce conducerea organizatiei a decis excluderea din partid a lui Peia, se arata intr-un comunicat de presa. Peia a scris pe blogul sau, in urma cu trei zile, intr-o postare intitulata „Cine ne omoara copiii, e-coli sau vaccinul DTP?”, ca vaccinurile ar putea provoca moartea si a sugert ca vaccinurile ar fi putut provoca imbolnavarile copiilor din Arges.
„Nu stiu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu parere de rau ca este foarte diferita de cea a PSD, iar prin luarile sale de pozitie din ultima vreme, facute in nume personal, se plaseaza singur in afara partidului. Suntem intr-un an electoral si nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politica asumata de partid, nici de la bunul simt”, a spus Dragnea, potrivit comunicatului.  Fragmente din articolul lui Peia:

  • „Cine ne omoara copiii, e-coli sau vaccinul DTP? Vrem adevarul, nu bajbaieli demne de Evul Mediu!
  • Tinand seama de numarul foarte redus de cazuri catalogate ca fiind infectii cu e-coli, ridic o intrebare clara catre reprezentantii si responsabilii Sanatatii romanesti: este posibil ca aceste cazuri sa fie legate de vaccinul DTP? Ninel Peia
  • Atunci vin si cer Ministrului Sanatatii sa faca publice urmatoarele date: Cati copii s-au imbolnavit si cati copii au murit in 2015 si 2016 de Sindrom Hemolitic Uremic? Dintre acestia, cati au fost infectati cu e-coli? Si, foarte important: cati copii dintre cei bolnavi de Sindrom Hemolitic Uremic au facut vaccinul DTP si la ce date? Ce lot DTP a fost administrat in Arges si analiza lui? Daca vaccinul DTP a fost modificat intentionat si se fac experiente? 
  • Asa vom afla cine este responsabil de aceste teribile boli: e¬coli sau DTP. Si poate vom afla si companiile sau compania farmaceutica producatoare a vaccinului DTP pentru Romania. Poate asa rupem si tacerea de piatra care se instaleaza imediat ce sunt cerute date legate de marile companii famaceutice care actioneaza acum nestingherite si pe piata din Romania.
  • Copii nostri nu trebuie sa fie cobaii nimanui! „

Declaratia lui Peia a provocat un mic scandal si cu fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook, intr-o postare in limba engleza, ca Peia este un imbecil si ca cei care sustin ca vaccinurile ar putea provoca moartea ar trebui sa fie aspru pedepsiti.
Postarea lui Funeriu: „A country in which a member of the Parliament claims that vaccines cause death is a sick country. Anyone doing so should be severely punished for spreading false informations with high-risk for public health. And by the way: E. Coli is a bacteria, not a virus, you moron! But, hey, vote whoever you want, it is your kids’ health, not mine!” („O tara in care un membru al Parlamentului sustine ca vaccinurile provoaca moartea este o tara bolnava. Oricine face asa ar trebui sa fie pedepsit pentru informatii false pentru ca reprezinta un grad ridicat de risc pentru sanatatea publica. Si apropo: E.coli este o bacterie, nu virus, idiotule! Dar, hei, voteaza pe cine vrei tu, este sanatatea copiilor tai, nu a mea!”)
In replica, Peia a reactionat cu inca un articol pe blog, in care il ataca pe Funeriu si ii transmite ca asteapta scuze.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.