PSD-stii vor bani din bugetul 2008 pentru judetul Brasov

PSD-stii vor bani din bugetul 2008 pentru judetul Brasov

0 118

Pentru a acoperi situatia interna PSD-istii fac iar scandal. Cer sa fie alocati mai multi bani epntru judetul nostru.


Legea bugetului de stat are 19 amendamente din partea PSD-ului care vrea cat mai multe facilitati pentru brasov, printre acestea nmarandu-se: 2.300 de unitati locative pentru tineri si cazurile sociale si al realizarii de noi sali de sport.


Senatorul Otilian Neagoe isi expima ingrijorarea in ceea ce priveste noua masura luata de guvern privind majorarea pensiilor: „trebuie luate rapid masuri de protectie sociala pentru imbunatatirea calitatii vietii romanilor si, in special, a varstnicilor si copiilor din familii cu venituri modeste, fiindca am ajuns sa asistam la situatii in care pensionarii cauta de mancare prin containere, iar copiii lesina de foame la scoala”.


Si alti politicieni solicita sa fie alocati cat mai multe fonduri, mai ales, pentru consolidarea infrastructurii.


Dintre acestia il amintim pe senatoul PLD Nicolae Vlad Popa care a depus noi amendamente in vederea finalizarii autostrazii Transilvania:? „Banii ar trebui luati in parte din fondul de rezerva pe care si l-a pastrat premierul si dintr-o categorie bugetara cel putin ciudata, respectiv fonduri de preaderare, in conditiile in care Romania este stat membru UE de un an. Sumele ar urma sa fie redirectionate catre autostrazile Bucuresti-Brasov si Brasov-Bors. Pentru prima am propus un supliment de 500 milioane de lei, iar pentru autostrada Transilvania alte 800 milioane de lei”.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.