PSD si PNL sunt satisfacute de alegeri la Brasov

PSD si PNL sunt satisfacute de alegeri la Brasov

0 418

Daca PNL considera ca cele 40 de procente reprezinta cel mai bun rezultat inregistrat vreodata de liberali la Brasov, PSD are cel mai mare numar de mandate la consiliul judetean si consiliul local Brasov din 2004 incoace.

Cele mai mari partide sunt multumite de rezultatele la alegerile locale de la Brasov. Si PNL si PSD s-au declarat satisfacute de scorul obtinut duminica la alegerile pentru primari, consilii locale si consiliu judetean. Daca PNL considera ca cele 40 de procente reprezinta cel mai bun rezultat inregistrat vreodata de liberali la Brasov, PSD are cel mai mare numar de mandate la consiliul judetean si consiliul local Brasov din 2004 incoace.PSD - sr
La alegerile de duminica, PSD a obtinut 8 posturi de consilieri locali la Primaria Brasov si 11 la Consiliul Judetean.
Procentele care au revenit PSD dupa numaratoarea voturilor din 5 iunie au plasat partidul pe locul doi in preferintele brasovenilor. Mai bine, oricum decat la alegerile din 2004 si 2008, cand PSD a participat singur la alegeri.
Castigatorul alegerilor din 5 iunie 2016 la Brasov este insa PNL care a reusit sa adune aproape 40 % din voturile brasovenilor din judet. Liberalii vor avea 320 din cei 768 de consilieri locali din judet. Rezultatul e unul istoric, spun liderii liberali brasoveni.
Adrian Vestea, primarul Rasnovului, co-presedinte PNL Brasov, spune ca rezultatele confirma faptul ca brasovenii au avut incredere in oferta PNL si este de datoria lor sa onoreze tot ce au promis in campania electorala si sa faca o altfel de politica.
In urma alegerilor de duminica PNL va avea primari in 35 de localitati, PSD in 17, UDMR in 3 iar Brasovul, Fagarasul si localitatea Bod vor avea primari care au candidat ca independenti la alegerile locale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.