PSD si Liviu Dragnea au gasit explicatii ca sa voteze Guvernul Ciolos

PSD si Liviu Dragnea au gasit explicatii ca sa voteze Guvernul Ciolos

0 328

Asa cum putini social-democrati, normali si fara pretentii, se asteptau, dupa demiterea premierului Ponta, Dragnea si si o parte din CNEx au gasit cateva explicatii pentru a iesi cu declaratii de sustinere pentru Ciolos.​ Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica seara, dupa sedinta Comitetului National Executiv al partidului ca forul va recomanda parlamentarilor social-democrati sa voteze guvernul propus, daca membrii sai vor trece de audieri, insa PSD va monitoriza evolutia viitoare a executivului condus de Dacian Ciolos.
Astfel, dupa poza si filmarile de rigoare, in care Ciolos era incadrat de Dragnea si Zgonea, se va recomanda grupurilor parlamentare PSD sa voteze pentru investirea guvernului “daca ministrii desemnati vor demonstra ca sunt oamenii potriviti la locurile potrivite”, a spus Dragnea.
Liderul PSD a anuntat insa si ca “PSD isi rezerva dreptul de a monitoriza guvernul”, pentru a vedea ca isi respecta angajamentele.
“Orice derapaj va fi sanctionat foarte sever”, s-a facut ca avertizeaza Dragnea, precizand ca practi va fi vorba de un sprijin punctul pentru fiecare proiect si propunere cu care va veni executivul condus de Dacian Ciolos.
Trebuie spus ca PSD-isti, cei care conduc astazi, nu au avut macar decenta si „diplomatia” de a amana o decizie pana dupa anuntarea Programului de guvernare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.