PSD si guvernarea

PSD si guvernarea

0 100

Intrarea PSD la guvernare a fost extrem de mult discutata in ultimele saptamani. Pana si Basescu i-a menintat pe social-democrati cu o oferta de rocada in Palatul Victoria a PDL.
Victor Ponta pare sa fi lamurit intr-o sintetica exprimare, intr-un interviu, cand, cum si in ce conditii va intre PSD-ul la guvernare.
Iata declaratia presedintelui PSD, acordata in direct celorde la HotNews.ro.
“Noi nu vom cere nimic presedintelui Basescu, pentru ca n-avem nici un fel de relatie si eu, personal, nu cred in nici un fel de relatie cu presedintele Basescu. Pot sa va spun ca PSD-ul nu va vota nici un guvern care sa nu aiba un premier PSD, si care sa nu aiba ca obiective masuri anti-criza imediate si organizarea de alegeri anticipate, in primavara anului viitor. Indiferent de ce guvern vom in Romania, ca-i PSD, PNL sau PDL, nu poate lua masuri, asa cum sunt necesare astazi in Romania, daca nu are un suport, un mandat si o legitimitate data de oameni. Problema guvernului Boc este ca nu are nici o legitimitate, rezulta si sta la putere printr-un aranjament care n-are nici o legatura cu votul oamenilor”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.