PSD s-a itit in opozitie

PSD s-a itit in opozitie

0 217

Social-democratii brasoveni isi i-au rolurile in serios de opozanti ai actualei puteri, fie ea si locale. Asta, in ciuda faptului ca, in Parlament, pesedistii au votat in bloc cu noul govern taricenesc. Astfel, social-democratii de care vorbeam i-au solicitat ieri liderului PNL Brasov, Aristotel Cancescu, sa isi asume „guvernarea la nivel de judet”.


Presedintele PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a solicitat sa fie lansate de urgenta lucrarile pentru reabilitarea drumurilor judetene, proiecte care, de altfel, treneaza de ani intregi.


De asemenea, el a atras atentia ca nici achizitiile publice pentru materialele necesare in spitale nu sunt transparente si ca suspecteaza ca in acest domeniu s-au facut unele afaceri dubioase, iar conducerea Consiliului Judetean Brasov ar trebui sa faca lumina.


Un alt domeniu unde, in opinia social-democratului, este necesara interventia lui Aristotel Cancescu, vizeaza relansarea sectorului industrial si clarificarea situatiei de la Tractorul UTB si Rulmentul.


?


Ocolitorile uitate in… „sertar”


?


Senatorul PSD Otilian Neagoe crede ca liberalii ar trebui sa faca demersuri pentru urgentarea unor investitii importante din judetul Brasov.


„Am primit recent raspunsul la interpelarea pe care am facut-o catre conducerea Ministerului Transporturilor referitoare la unele proiecte despre care se vorbeste de multi ani. Am aflat astfel ca tronsonul Predeal-Codlea al autostrazii Bucuresti-Brasov a ramas in faza de studiu de fezabilitate, iar la tronsonul arterei ce leaga Brasovul de Bors vor incepe lucrarile de abia in 2010. Si centurile ocolitoare ale Brasovului, Fagarasului si municipiului Sacele sunt, de atatia ani, tot in etapa de studii”, a mai precizat Neagoe.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.