PSD, partid orfan?

PSD, partid orfan?

0 101

Naraviti la ciolanul autohton, schimbat uneori pe cateva kilograme de caltabos, politicienii nostri n-au dat navala pe listele pentru alegerile europarlamentare, intuind ca la Bruxelles meniul e mai scazut in calorii. In aceste conditii, in unele cazuri, listele au fost completate cu personaje sfioase si nestiutoare din esaloanele 2 si 3, scoase la balul electoral de mamitzele din fruntea partidelor.


Bunaoara, pe afisele PNL, coana Tariceana, apare zambind natiunii pentru a face lobby ?demoazelelor sale.


La democrati au iesit la inaintare “maman” Basescu cel ocupat cu referendumul si “maman” Scripcaru, care ne zambeste larg cu o stampila in mana (de la distanta pare un deget mijlociu ridicat simbolic!) spunandu-ne sa ne alegem europarlamentarii asa cum ne-am ales primarul. Pe un alt afis, liberalul democrat Nicolae Vlad Popa ne zambeste dand mana cu Stolojan (Popa chiar n-avea nevoie de o mama insotitoare , nu-i nici la primul bal nici la primul partid, in plus mai degraba zici ca Stolojan e cel promovat!).


In numele PNG ne zambeste mama Gigi de pe toate gardurile, panourile, pubelele si usile de centrale termice.


Doar PSD pare un partid orfan. Pe duducile social-democrate nu le insoteste nimeni, au iesit singurele la agatat si par sa se multumeasca si cu niste cavaleri batrani, chei si saracuti si cu o avere de 8-10%, cat a mai ramas din mostenirea lasata de Iliescu si Nastase si tocata de Geoana!.


Si ce nevoie aveau de-o mama, ori macar de-o asistenta maternala candidatii PSD! Bietii David si Corlatean par scapati de la centrul de primire minori Pinocchio! Daca pe Titus Corlatean il mai stie lumea, ca doar e brasovean sadea, cine-a auzit de David si cum il mai cheama? Puteau si ei sa fie scosi in lume de cineva mai experimentat, dar maman Iliescu a fost decazuta din drepturi iar la maman Geoana ii sade asa de rau tinuta de lider, e prea mare si prea lalaie functia de presedinte pentru o personalitate atat de firava, incat nu indrazneste! Te intrebi si nu ghicesti de ce nu i-a promovat macar Nita Constantin pe baietii astia. Poate s-a jenat sa iasa alaturi de ei pe afise! Poate nu.


Pana la urma, concluzia ar fi ca PSD e orfan de lideri si dac-o tine Geoana in ritmul sustinut din ultima vreme, ?o sa-si faca partidul asta sedii in canale, campanie pe maidan si curaj cu aurolac!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.