PSD nu se grabeste cu alegerile europarlamentare

PSD nu se grabeste cu alegerile europarlamentare

0 214


Luni au inceput la Palatul Victoria consultarile intre premierul Calin Popescu Tariceanu si liderii principalelor partide politice, in vederea stabilirii datei alegerilor pentru Parlamentul European.


Desi toti cei prezenti la consultari au cazut de acord ca alegerile europarlamentare trebuie sa aiba loc in acest an, pesedistii s-au aratat a nu se grabi, ei propunand ca scrutinul sa fie organizat in 9 decembrie.


PNL a propus la consultarile de astazi ca alegerile pentru PE sa se desfasoare in intervalul 25 noiembrie – 9 decembrie, vicepresedintele executiv al UDMR Laszlo Borbely a declarat ca UDMR a propus, la intalnirea cu premierul Calin Popescu Tariceanu, datele de 18 sau 25 noiembrie, iar ?PC opteaza pentru a doua jumatate a lunii noiembrie


In urma intersectiei optiunilor partidelor, data cea mai probabila pentru alegeri va fi 25 noiembrie, dar nu a fost confirmata de premier care a precizat ca Executivul va decide ca alegerile pentru PE sa aiba loc intre sfarsitul lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie.


Potrivit premierului, data exacta va fi anuntata intr-una dintre urmatoarele doua sedinte de Guvern, cand MIRA va avea pregatite toate dispozitiile legale necesare.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.