PSD-istii reevalueaza sursele de finantare din Brasov

PSD-istii reevalueaza sursele de finantare din Brasov

0 148

Politicienii s-au apucat de treaba. Social – democratii din Brasov, in mod special, sunt preocupati de curba economica pe care o va urma orasul de care se ocupa. Asadar, acestia, in frunte cu liderul lor, Otilian Neagoe, s-au apucat de calculatii, dat fiind faptul ca bugetele locale, dar si cele nationale, au devenit principala lor preocupare.
„Saptamana viitoare vom avea o intalnire cu toti primarii si viceprimarii PSD din judet pentru a ne pune de acord asupra prioritatilor care trebuie avute in vedere pentru anul care acum a inceput. Vrem sa vedem de ce finantare este nevoie pentru fiecare localitate in parte, pentru ca apoi sa incercam sa le prindem in bugetul judetului pe anul 2009”, sustine Otilian Neagoe.
Si pentru ca in acest mandat, osul puterii este impartit intre doua grupuri, in perioada urmatoare vor avea loc mai multe intalniri intre cele doua tabere: PSD si PD-L din judetul Brasov. „Trebuie sa discutam si sa ne punem de acord asupra unor proiecte judetene care trebuie sustinute in Parlament. Pentru acestea vor trebui sustinute amendamente la proiectul de buget”, a mai spus Otilian Neagoe.
Presedintele executiv al filialei, Otilian Neagoe, a afirmat ca scopul acestor intalniri este de a evalua situatia din judet si de a stabili noi strategii de actiune. In principal, se doreste stabilirea prioritatilor pentru investitiile necesare in orasul nostru.
„Au existat dificultati in colectarea veniturilor fiscale in lunile noiembrie si decembrie, iar pe viitor acestea se vor accentua, mai ales ca unii agenti economici dispar. Deficitul bugetar al anului 2008 tinde sa atinga 6%, ceea ce reprezinta o cota ingrijoratoare”, a mai declarat liderul PSD Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.