PSD-istii brasoveni au intrat primii in Alegeri!

PSD-istii brasoveni au intrat primii in Alegeri!

0 313


De cateva zile brasovenii sunt surprinsi de unele declaratii belicoase ale social – democratilor locali.


Se pun intrebari, se incearca a se descifra ce sta in spatele acestei vorbarii, cu multe promisiuni si amenintari! Ce sa mai spunem – de toate!


?Din ?Biroul parlamentar deschis tocmai la Roma (local sunt toate problemele rezolvate din punctul lor de vedere) pana la atacuri directe si dure doar la primarul PD Scripcaru (la liberalul Cancescu, nu au de ce sau nu au voie sa atace!!), de la spaima ce incearca sa ne-o incube – “sa salvam Brasovul!” (de la cine?), pana la… amenintarea goala (fara nici o motivatie reala sau nereala dar declarata) cu demiterea inspectorului scolar general, Carmen Tanasescu. Da, sunt de toate in zarva lor dar s-a si deconspirat actiunea!


O alta stire de presa confirma agitatia din ultimele zile de la PSD-isti, care, fiecare dupa posibilitati, au intrat pe radio, pe televiziuni, pe presa, sa ne spune ce buni sunt, mai ales ce tari sunt, doar ca sunt putin dezbinati.


Asa este! Dar pana la urma – este o nimica toata, fata de cat de bogati sunt si ce functii mari au !!


Sambata, 25 noiembrie a.c., in Sala Europa a Hotelului Aro Palace are loc Conferinta Extraordinara a Organizatiei Judeteane a PSD Brasov. Pe agenda, nici nu se putea altfel, analiza activitatii din ultimii doi ani, propuneri de modificare a statutului acestei formatiuni si alegerea celor 26 de delegati care vor reprezenta PSD Brasov la Congresul Extraordinar al partidului, ce va avea loc in data de 10 decembrie la Bucuresti. Atent, cunoscandu-si oamenii, Mircea Geoana, s-a prezentat din timp la Brasov, urmarind direct si atent, din umbra, cum se aseaza lucrurile. ?


Dupa cum ne spunea unul din PSD-istii, foarte “multumit” de cum merge partidul: “De la Brasov, pentru congres, Mircea Geoana reales!” … este lozinca sub care se va desfasura sedinta.


In rest nimic. Asa cum spuneam …vorbe, zarva, taraboi.


Declaratii belicoase, electorale, cu uz intern adica doar pentru proprii membrii (demiterea inspectorului general Tanasescu)cei care nu au reusit sa treaca testele preliminare pentru functiile de directori la scoli. Promisiuni cu “vom face si vom drege” si atat. Despre partid nimic. Nici macar faptul ca a coborat atat de mult in sondaje, incat a egalat (premonitie veche a unui membru de partid) si UDMR-ul! Singura evolutie, in doi ani – au ajuns sa sustina ce sustine …Grupul de la Cluj.


Cati primari au plecat, cati consilieri sau membrii de partid le-au mai ramas sau ca la Brasov PSD in realitate nu a existat, nici la putere nici in OPOZITIE.


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.