PSD isi ia adio de la mititeii de campanie

PSD isi ia adio de la mititeii de campanie

0 696

Social-democratii spun ca vor respecta la sange regulile impuse pentru aceasta perioada si vor renunta la bannere, afise, aparitii in presa, concerte, traditionalele galeti, pixuri, pungi cu faina, ulei sau alte alimente. Cel mai trist ca romanii nu se vor putea bucura de petrecerile campenesti la care micii si berea se dadeau din plin si gratis

Social-democratii spun ca vor respecta la sange regulile impuse pentru aceasta perioada si vor renunta la bannere, afise, aparitii in presa, concerte, traditionalele galeti, pixuri, pungi cu faina, ulei sau alte alimente. Cel mai trist ca romanii nu se vor putea bucura de petrecerile campenesti la care micii si berea se dadeau din plin si gratis.
Viorel Chiriac spune ca social-democratii brasoveni au respectat dintotdeauna aceste reguli, cu cateva exceptii. Chiriac isi aminteste doar de o petrecere campeneasca organizata la lacul de la Noua, insa atunci a existat si o scuza: era 1 Mai, Ziua Muncii, o sarbatoare traditionala pentru partidele de stanga.
De aceasta data, Viorel Chiriac spune ca regulile vor fi respectate, dar vom avea, totusi, o campanie interesanta, bazata pe dezbateri de idei si proiecte, mai ales ca numarul candidatilor la Brasov se pare ca va fi unul foarte mare. In schimb, perioada de precampanie pare sa fie una extrem de activa din partea tuturor celor care doresc sa devina candidati, chiar daca nu toate formatiunile au spus raspicat pe cine vor sustine la alegerile din iunie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.