Debandadă la PSD? Acum PSD il sustine pe Leonte pentru Primaria Brasov!

Debandadă la PSD?
Acum PSD il sustine pe Leonte pentru Primaria Brasov!

0 475

Potrivit unor surse din partid, mai multi grei ai formatiunii nu il agreau pe candidatul anuntat oficial, Razvan Popa, cel pe care Nita il alinta Obama. O sedinta tinuta ieri seara a stabilit ca PSD il va sustine in cursa pentru Primaria Brasov pe Catalin Leonte, demisionarul social-democrat care s-a prezentat alegatorilor drept independent

Retragerea inexplicabila lui Constantin Nita de la conducerea Organizatiei PSD Brasov a agitat apele la social-democrati. Potrivit unor surse din partid, mai multi grei ai formatiunii nu il agreau pe candidatul anuntat oficial, Razvan Popa, cel pe care Nita il alinta Obama.
O sedinta tinuta joi seara a stabilit ca PSD il va sustine in cursa pentru Primaria Brasov pe Catalin Leonte, demisionarul social-democrat care s-a prezentat alegatorilor drept independent. razvan popa2
De unde s-ar putea deduce ca Leonte nu si-a rupt legaturile cu fosta formatiune.

Incredibil ce se intampla la PSD!
La mai putin de o luna fata de termenul pentru depunerea candidatirulor sa faci schimbarea omului care te va reprezenta pentru cea mai importanta primarie din judet inseamna multa debandada. Cam asta este mostenirea lasata de acest Nita Constantin, un CV bogat pentru el si o organizatie muribunda, cu mari probleme de la primari in functie (suspendari, anchete etc.) pana la incertitudinile legate de candidaturile ce urmeaza a fi promovate.

Viorel Chiriac si-a „terminat” interimatul?
Scurtul interimat asigurat de senatorul Viorel Chiriac, pare sa se fi incheiat odata cu sedinta conducerii judetene Brasov. Sunt speculatii ca nici fostul prefect Mihai Mohacs, demis recent de catre Guvernul Ciolos, nu s-a desprins cu totul de partid. Acesta a devenit, se pare, noul presedinte al PSD Brasov.
In zona speculatiilor se afla si stirea conform careia fostul presedinte Nita Constantin, in urma unei convocari, a petrecut multe ore la DNA. Cu o activitate atat de lunga la sefia social-democratilor brasoveni o fi avand multe de spus.
Ramane ca pesedistii sa-si asume astazi deciziile de aseara si oficializeze noua orientare din partid.

Vifor Rotar&Vlad T

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.